Lobke Niemantsverdriet-Wensink

Lobke Niemantsverdriet-Wensink

Ik zie mijzelf als een bevlogen advocaat met oog voor de emoties die bij een familierechtelijke procedure komen kijken. Uiteraard staat uw belang en dat van uw kinderen centraal. Ik vind het belangrijk om goed naar uw verhaal te luisteren, om u goed over de verschillende mogelijkheden te adviseren en om u weer grip te geven op de situatie.

Ik ben in 2011 afgestudeerd en na mijn studie notarieel recht als advocaat begonnen bij Advocatenkantoor Buitelaar Meijer. Daar ben ik bijna dertien jaar werkzaam geweest. Sinds 2015 ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer. Tijdens mijn studie was ik vrijwilliger bij de Leidse Rechtswinkel op de afdeling personen- en familierecht. 

Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik behoefte heb aan een fijne samenwerking met leuke collega's. Vanaf 1 januari 2024 heb ik mij met veel plezier aangesloten bij de maatschap Hof-Recht Advocaten in Den Haag. Alle advocaten werken voor eigen rekening en risico.

Naast advocaat ben ik echtgenote en moeder van drie kinderen.

 

Specialisatie:

 

Ik heb mij in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten voor het bovenstaande rechtsgebied geregistreerd. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

Voor direct contact: 

niemantsverdriet@hofrechtadvocaten.nl of 06-42434352.

 

logo_linkedin_119x32.png

 

Naar het overzicht van advocaten.