Marjolein Grimmelikhuijsen

Marjolein Grimmelikhuijsen

Ik ben sinds augustus 2003 werkzaam in de advocatuur. Na verschillende werkervaringen te hebben opgedaan bij onder anderen de reclassering, het oude buro voor rechtshulp en de rechtbank, ben ik nu werkzaam als advocaat. Ik heb een afwisselende praktijk waarin strafrecht, jeugdrecht, arbeidsrecht en Psychiatrisch Patiëntenrecht (BOPZ) elkaar afwisselen. 

Ik vind het heerlijk om te werken met mensen en voor mensen. Iedere cliënt heeft een eigen verhaal en iedereen verdient een tweede kans. Ik kan slecht tegen onrecht, mensen met een tunnelvisie en bureaucratie. Daarnaast los ik een zaak liever op zonder de hulp van de rechter. Ik vind advisering en het opkomen voor de belangen van mijn cliënten een fantastisch onderdeel van mijn werk.

Ik sta zowel particulieren als ondernemingen bij. Hierdoor kan ik mij in het arbeidsrecht goed verplaatsen in beide partijen. Ook het werkzaam zijn geweest bij de rechtbank en de reclassering geeft mij vaak een voorsprong met betrekking tot de insteek en het advies in een zaak.

Ik ben aangesloten bij diverse specialisatieverenigingen op het gebied van strafrecht, jeugdrecht en Psychiatrisch Patiëntenrecht; HVJA, VNJA, VAPP en vPAN. Verder heb ik training gegeven aan o.a. jeugdbeschermers om de jeugdbeschermers voor te bereiden op de zittingen bij de rechtbank. Bij deze trainingen was ook de rechtbank vertegenwoordigd. 

U kunt altijd contact met mij opnemen voor een vrijblijvend gesprek. In spoed gevallen ben ik buiten kantoortijden bereikbaar op 06-14424421.

Specialisaties:

Deze rechtsgebieden staan eveneens geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten per geregistreerd rechtsgebied te behalen.

Daarnaast heb ik vele jaren werkervaring op het gebied van Arbeidsrechts alsmede Jeugdbeschermingsrecht (OTS&UHP).

 

Voor direct contact: grimmelikhuijsen@hofrechtadvocaten.nl

logo_linkedin_119x32.png

facebook-logo-klein.jpg

Naar het overzicht van de advocaten.