Suzan den Hollander

Suzan den Hollander

Suzan den Hollander heeft gestudeerd aan de Universiteit van Leiden en is gespecialiseerd in het strafrecht.

Tijdens haar studie was zij enige tijd als griffier verbonden aan de strafsector van de Rechtbank Dordrecht en heeft zij stage gelopen bij een bekend strafrechtadvocatenkantoor in Amsterdam.

In 2007 is Suzan beëdigd als advocaat. Zij heeft gedurende een aantal jaren bij Weski Advocaten in Rotterdam gewerkt, met name in de (jeugd)strafrechtpraktijk.

Na enige tijd van het tableau te zijn geweest, is Suzan in februari 2022 opnieuw als advocaat beëdigd en heeft zij zich aangesloten bij Hof-Recht Advocaten, alwaar zij haar overwegend commune (jeugd)strafrechtpraktijk zal voortzetten.

Zij behandelt uiteenlopende strafzaken zoals levensdelicten, geweldsdelicten, verkeersdelicten, vermogensdelicten en drugszaken, in eerste aanleg, hoger beroep en cassatie.


Specialisatie

Strafrecht

Suzan is in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten voor bovenstaand rechtsgebied geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

U kunt mij bereiken via denhollander@hofrechtadvocaten.nl of 06-11847871.

 

Naar het overzicht van de advocaten.